𝑰𝒕𝒔 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒂 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒕𝒎𝒆𝒏𝒕, 𝒊𝒕𝒔 𝒂𝒏 𝑨𝑹𝑻

 

Is het je droom om jouw eigen klanten te helpen aan de perfecte wenkbrauwen door te shapen, stylen en verven? En vind jij, net als ik, dat afgeschreven wenkbrauwen een tweede kans in de maatschappij verdienen? Dan wordt het hoog tijd dat wij kennismaken met elkaar!

Tijdens mijn 1 op 1 cursus staat persoonlijke aandacht voorop en leer ik jou om wenkbrauwen te perfectioneren als een professional. Je leert door te doen én te vragen. Daarom gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in de wondere wereld van Brows by The Browdoctor. Inmiddels heb ik mijn browstyling & masterclass in (Zuid-)Amerika afgerond. Ik kan nu dan ook niet wachten om mijn ervaring, kennis en skills met jou te delen. Want: iedere wenkbrauw verdient een specialist!

 

ALLROUND HENNA BROW DESIGNER

Henna is helemaal H-O-T. Tijdens de cursus  Henna Brow Designer leer je alle vaardigheden en diverse technieken voor het perfect modelleren van de wenkbrauwen dmv browmapping, shapen, waxen, verven met henna en highlighten van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die een wenkbrauwspecialist wil worden.
Intensive

Duur: 2 dagen incl. Life Time Support

kosten: €850.- incl. starterskit + Kelley Baker kit

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Normal
Duur: 1 incl. Life Time Support
kosten: €675.- incl. starterskit + Kelley Baker kit
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

HENNA ADVANCED

Tijdens de Henna Advanced leer je alle vaardigheden voor het perfectioneren van jouw werk. We bespreken samen waar je tegen aan loop.

Notice; deze cursus is bedoeld voor ervaren browstylisten!

Duur: 3 uur incl. Life Time Support

Kosten: €400.-  

Alle prijzen zijn inclusief BTW

 

 BROWMAPPING & WAXING WORKSHOP

Tijdens de Brow mapping workshop leer je alle vaardigheden om een wenkbrauw te kunnen shapen d.m.v browmapping, waxen en afmaken d.m.v highlight. Heb je, je henna en of wax techniek al onder de knie, maar loop je echter alleen aan tegen het browmappen van de wenkbrauwen aan? Dan is deze cursus ideaal! 

Duur: 2,5 uur inclusief mini Brow mapping kit

kosten: €295,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW

 

BROWLAMINATION WORKSHOP 

Wat is browlamination (browlift) - De wenkbrauw wereld blijft zich ontwikkelen. Denk je dat je alles al gehad en of gezien heb, echter niet! BrowLift is de nieuwste trend voor 2020! "Brow Lamination" of “Fluffy Brows” wordt het ook wel genoemd. De Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij je de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting plaats. Omhoog, of mooi opzij. Everything is possible! Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotions. Hierdoor lijken de wenkbrauwen van jouw klanten meteen ook veel voller. Het resultaat blijft 3 tot 8 weken zichtbaar. Is het schadelijk voor je wenkbrauwen? | Nee, de lotions bevatten verschillende voedende ingrediënten die de wenkbrauwhaartjes juist goed doen en voeden.

Duur: 3 uur incl. Life Time Support

Kosten: €250,00 inclusief Browlamination starterskit

Alle prijzen zijn inclusief BTW

 

 

Wil je meer informatie over de cursus en of de inhoud van de cursus of wil je, je aanmelden? mail naar info@browsbythebrowdoctor.com