INVEST IN YOUR FUTURE

Is het je droom om jouw eigen klanten te helpen aan de perfecte wenkbrauwen door te shapen, stylen en verven? En vind jij, net als ik, dat afgeschreven wenkbrauwen een tweede kans in de maatschappij verdienen? Dan wordt het hoog tijd dat wij kennismaken met elkaar!
Tijdens mijn trainingen staat persoonlijke aandacht voorop en leer ik jou om wenkbrauwen te perfectioneren als een professional. Je leert door te doen én te vragen. Daarom gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in de wondere wereld van Brows by The Browdoctor. 

Ik kan nu dan ook niet wachten om mijn ervaring, kennis en skills met jou te delen.


Want: iedere wenkbrauw verdient een specialist!

Cursus Prijs
Browmapping & Waxen (prive les) op maat € 750 excl 21% BTW
Allround brow tinting (prive les) op maat € 950 excl 21% BTW
Allround henna brow (prive les) op maat € 1.150 excl 21% BTW
Allroud hybrid brows (prive les) op maat € 1.050 excl 21% BTW
Browlamination incl. hybrid tint (prive les) op maat € 1.050.- excl. 21% BTW
Beginner Airbrush training incl. browmappen & waxen op maat € 1.250.- excl. 21% BTW
Perfectie training vrije keus (prive les) let op: deze cursus is bedoeld voor ervaren stylisten € 695.- excl. 21% BTW
Masterclass Hybrid dye let op: deze cursus is bedoeld voor ervaren stylisten € 850.- excl. 21% BTW
Masterclass Browlamination incl. hybrid dye let op: deze cursus is bedoeld voor ervaren stylisten € 950.- excl. 21% BTW
Masterclass Airbursh brows let op: deze cursus is bedoeld voor ervaren stylisten € 795.- excl. 21% BTW

Groepslessen maximaal 2 cursisten:

Wanneer je, je aanmeldt voor een groepsles betaal je bij het aanmelden enkel een aanbetaling! Het resterende bedrag dient 7 dagen voor aanvang van de training te zijn voldaan.

Airbrush technique masterclass €600 excl btw 
(max. 2 cursisten)

Allround hybrid brows €850.- excl btw
(max. 2 cursisten)

Browmapping & waxing €600 excl btw
(max. 2 cursisten)

Trained stylists by us

Reacties

Carolina
10 maanden geleden

Ik heb vandaag de cursus browmapping en waxen bij Jenn gedaan en omg wat ben ik blij tevreden en voldaan na deze cursus .
Ze legt alles zo goed uit zodat jij begrijpt wat je moet en kan doen . Ze neemt je mee in haar ervaringen en tips en tricks , kortom goede trainster en geweldig lief mens .
Dank je wel lieve Jenn voor het begeleiden hiervan

The Brow Place
10 maanden geleden

De cursus hybrid en browlamination gevolgd bij yen. 1 woord: Amazing! Het was zo een gezellige en leerzame dag, ik zou het zo over doen. Het is duidelijk en ze is erg kritisch op je verbeterpunten.

Tiaarscreations
een jaar geleden

Super fijne en ontzettend leerzame training gehad. Ze heeft ontzettend veel kennis. Een van de beste trainingen die ik heb gehad! :)

Kimberly
een jaar geleden

Ik heb vandaag de cursus van Browlamination en hybrid dye gevolgd. Echt super veel geleerd, En ze geeft je ook veel uitleg met tips en tricks waar je heel veel aan hebt!
(Zelfs als je al ervaring hebt als browstylist) Kan je nog veel van haar bijleren!
Ze neemt ook echt de tijd en heeft geduld om je alles uit te leggen en te laten doen, Totdat je de technieken goed genoeg onder de knie hebt.
Ik ben blij dat ik de cursus bij haar gedaan heb.
Ik zou haar zeker aanraden als je een cursus wilt volgen

Paula Kiara
een jaar geleden

Ik heb de cursus Allround Hennabrows gedaan en heb het heel goed ervaren! Jenn legt alles heel goed uit en je krijgt een boekje mee waar alles in staat wat je moet weten. Die kun je later ook teruglezen voor als je wat bent vergeten, super handig! Ze gaf me ook goede tips voor als ik met mijn eigen salon ga beginnen. Zeker een aanrader om bij haar de cursus te volgen :)

Prettymess lashes
een jaar geleden

Onlangs een cursus gevolgd bij Jenn. Vanaf moment 1 was dit de beste keuze ooit! Hiervoor heb ik geen ervaring gehad mbt brow styling. Tijdens de cursus heb ik de basis en haar tips en tricks mogen leren. Ze neemt ontzettend de tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Ook na de cursus is er voldoende contact om zo optimaal mogelijk te blijven werken!

Kathleen Silva
2 jaar geleden

Ik ben bij Jenn geweest voor de Masterclass. Toptraining! Ze legt duidelijk uit, geeft goede feedback, meerdere technieken, veel geduld en ze heeft me veel geleerd wat ik eerder niet wist. Ze is super eerlijk over producten en denkt met je mee. Echt een aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

Richenka
2 jaar geleden

Ik heb geen moment spijt gehad van de cursus. Alle technieken heeft ze met goeie begeleiding, geduld en liefde uitgelegd! En zelfs na de cursus begeleid ze je met vragen en/of eventueel tips!

She is truly the best in what she does.
Thank you Jenn

Crystal
2 jaar geleden

Ik heb de cursus browmapping & waxen gevolgd bij Jenn and Gosh is she good at what she does🤩 Ze is super geduldig & laat je zien wat je moet doen, geeft tips & laat je het doen totdat het echt goed is! Love it🤍 Mijn volgende cursus staat al ingepland😍😍

Sherley Nails & Beauty
2 jaar geleden

Ik heb onlangs de Allround Henna Brows training gevolgd en heb er geen spijt van! Super relaxte sfeer en ze weet waar ze het over heeft! Ook geeft ze tips over de producten die zij fijn vindt waardoor je niet meer verder hoeft te zoeken. Zeker aan te raden!

liseana
2 jaar geleden

HEEL HEEL aardig! ze neemt de tijd om je alles uit te leggen. Ookal heb je 1000 vragen je ze allemaal kan stellen, ze heeft veel geduld. Zou het bij geen ander doen!

Joyce
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag de Brow mappen + Waxing cursus gevolgd. Nieuwe vaardigheden geleerd en meer gefinetuned onder begeleiding van Jenn. Ze heeft veel geduld en daagt je uit waardoor je het vertrouwen in jezelf en je vaardigheden krijgt. Ook na de training helpt ze je verder en geeft ze feedback zodat je blijft groeien. Super blij met al mijn nieuwe browskills!

The Rosé Room
2 jaar geleden

Ik heb een tweedaagse cursus gehad bij Jenn en heb dit als zeer positief ervaren. Hele lieve, geduldige dame die je alles uitlegt en de tijd voor je neemt. Heb veel mogen leren van haar en na de cursus kun je nog terecht als je vragen hebt. Ben super blij dat ik de cursus bij Jenn heb gevolgd. Absoluut een toppertje!

Sandra
2 jaar geleden

Vandaag bij Jen een training mapping en waxing gevold. Wat een fijne en goeie training. Veel geleerd, veel uitgelegd gekregen en goeie tips gekregen. Geduld en doorgaan tot ze zag dat je het onder de knie had. Werd echt de tijd genomen en je zelfvertrouwen gegeven. Een aanrader deze brow doctor Jen!

Reactie plaatsen