🏆3RD WORLDWIDE EYEBROW CHAMPIONSHOP - BROW EDUCATOR OF THE YEAR 2022🏆


INVEST IN YOUR FUTURE

Is het je droom om jouw eigen klanten te helpen aan de perfecte wenkbrauwen door te shapen, stylen en verven? En vind jij, net als ik, dat afgeschreven wenkbrauwen een tweede kans in de maatschappij verdienen? Dan wordt het hoog tijd dat wij kennismaken met elkaar!
Tijdens mijn trainingen staat persoonlijke aandacht voorop en leer ik jou om wenkbrauwen te perfectioneren als een professional. Je leert door te doen én te vragen. Daarom gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in de wondere wereld van Brows by The Browdoctor. 

Ik kan nu dan ook niet wachten om mijn ervaring, kennis en skills met jou te delen.


Want: iedere wenkbrauw verdient een specialist!

Cursus Prijs
Browmapping & Waxen (prive les) € 550.- incl 21% BTW
Allround brow tinting (prive les) € 750 incl 21% BTW
Allround henna brow (prive les) € 875 incl 21% BTW
Perfectie training vrije keus (let op: deze cursus is bedoeld voor ervaren stylisten (prive les) € 400 incl 21% BTW
Browlamination incl. hybrid tint (prive les) Voor deze training is het belangrijk dat je al ervaring hebt met het stylen van wenkbrauwen. € 500.- incl 21% BTW

Groepslessen maximaal 2 cursisten:

Wanneer je, je aanmeldt voor een groepsles betaal je bij het aanmelden enkel een aanbetaling! Het resterende bedrag dient 7 dagen voor aanvang van de training te zijn voldaan.

Allround Henna Brows €675 
(max. 2 cursisten)

Allround brow tinting €575
(max. 2 cursisten)

Browmapping & waxing €450
(max. 2 cursisten)

Trained stylists by us

Reacties

Kathleen Silva
een maand geleden

Ik ben bij Jenn geweest voor de Masterclass. Toptraining! Ze legt duidelijk uit, geeft goede feedback, meerdere technieken, veel geduld en ze heeft me veel geleerd wat ik eerder niet wist. Ze is super eerlijk over producten en denkt met je mee. Echt een aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

Richenka
4 maanden geleden

Ik heb geen moment spijt gehad van de cursus. Alle technieken heeft ze met goeie begeleiding, geduld en liefde uitgelegd! En zelfs na de cursus begeleid ze je met vragen en/of eventueel tips!

She is truly the best in what she does.
Thank you Jenn

Crystal
4 maanden geleden

Ik heb de cursus browmapping & waxen gevolgd bij Jenn and Gosh is she good at what she does🤩 Ze is super geduldig & laat je zien wat je moet doen, geeft tips & laat je het doen totdat het echt goed is! Love it🤍 Mijn volgende cursus staat al ingepland😍😍

Sherley Nails & Beauty
4 maanden geleden

Ik heb onlangs de Allround Henna Brows training gevolgd en heb er geen spijt van! Super relaxte sfeer en ze weet waar ze het over heeft! Ook geeft ze tips over de producten die zij fijn vindt waardoor je niet meer verder hoeft te zoeken. Zeker aan te raden!

liseana
4 maanden geleden

HEEL HEEL aardig! ze neemt de tijd om je alles uit te leggen. Ookal heb je 1000 vragen je ze allemaal kan stellen, ze heeft veel geduld. Zou het bij geen ander doen!

Joyce
7 maanden geleden

Afgelopen zaterdag de Brow mappen + Waxing cursus gevolgd. Nieuwe vaardigheden geleerd en meer gefinetuned onder begeleiding van Jenn. Ze heeft veel geduld en daagt je uit waardoor je het vertrouwen in jezelf en je vaardigheden krijgt. Ook na de training helpt ze je verder en geeft ze feedback zodat je blijft groeien. Super blij met al mijn nieuwe browskills!

The Rosé Room
8 maanden geleden

Ik heb een tweedaagse cursus gehad bij Jenn en heb dit als zeer positief ervaren. Hele lieve, geduldige dame die je alles uitlegt en de tijd voor je neemt. Heb veel mogen leren van haar en na de cursus kun je nog terecht als je vragen hebt. Ben super blij dat ik de cursus bij Jenn heb gevolgd. Absoluut een toppertje!

Sandra
8 maanden geleden

Vandaag bij Jen een training mapping en waxing gevold. Wat een fijne en goeie training. Veel geleerd, veel uitgelegd gekregen en goeie tips gekregen. Geduld en doorgaan tot ze zag dat je het onder de knie had. Werd echt de tijd genomen en je zelfvertrouwen gegeven. Een aanrader deze brow doctor Jen!

Vanessa Lopes dos Santos
10 maanden geleden

Ik heb vandaag de cursus browmapping & waxing bij Jenn gevolgd en ik ben er zo blij mee!! Eindelijk echt goed geleerd hoe te browmappen en shapen, een mooie aanvulling voor mijn behandelingen in de salon. Ik kan het iedereen aanraden.
Thx Jenn ♥️

Angel van der Gugten
een jaar geleden

Ik heb de cursus allround henna brows gevolgt en raad deze zeker aan! Verdeelt over 2 dagen heb ik veel geleerd van Jenn en het ook erg naar me zin gehad. Jenn begeleid je goed en neemt overal de tijd voor. Ook zonder ervaring wordt je goed klaar gemaakt om te kunnen starten.

Ilai
een jaar geleden

Ik heb de cursus gevolgd van browmapping en waxen. En heb er geen moment spijt van gehad! Ik was al direct om bij m’n eerste afspraak voor m’n eigen wenkbrauwen. Tijdens de cursus heb ik zoooveel geleerd van de vele tips and tricks die zijn meegegeven. Mijn complimenten voor de manier waarop de cursus is opgebouwd en ook is uitgevoerd!

Tavianty Thorould
2 jaar geleden

Geduld en ervaring!

Ik heb de cursus ALLROUND BROW TINTING gedaan.
Ze nam de tijd om mij eerst de theorie in stappen uit te leggen. Wat wel en wat niet. Tijdens praktijk gaf zij mij een duidelijke uitleg en ging het eerste keer voor doen zodat ik het ook kan zien. Ze gaf mij de ruimte om fouten te maken en ervan te leren. Jen heeft veel ervaring en geduld.
Ik zou haar zeker aanraden als je een cursus wilt volgen.

Get classy by Claudia
2 jaar geleden

Top cursus!
Geen moment spijt van gehad, vanaf eerste cursus zag ik al zoveel verschil in me werk, begeleiding is super, ook na de cursus kan je veel vragen sturen of je werk laten beoordelen. Ze staat zelf ook achter de merken waar ze mee werkt en kent de producten door en door.
Prive cursus is zoiezo al een aanrader ipv groepsles!

Cinn
2 jaar geleden

Ik heb hier onlangs een cursus gevolgd en het was super fijn! Ze is geduldig en neemt goed de tijd voor je. Ook na de cursus helpt ze je nog verder. Zeker een aanrader.

STUDIO iLASH
3 jaar geleden

Ik heb bij Jenn de allround brow training gevolgd. De beste keus ever! Jenn heeft veel geduld en heeft me zoveel qua basis geleerd. Ook na de training was ze er voor me. Aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

Reactie plaatsen