𝑰𝒕𝒔 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒂 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒕𝒎𝒆𝒏𝒕, 𝒊𝒕𝒔 𝒂𝒏 𝑨𝑹𝑻

 

 

 

Is het je droom om jouw eigen klanten te helpen aan de perfecte wenkbrauwen door te shapen, stylen en verven? En vind jij, net als ik, dat afgeschreven wenkbrauwen een tweede kans in de maatschappij verdienen? Dan wordt het hoog tijd dat wij kennismaken met elkaar!

Tijdens mijn 1 op 1 trainingen staat persoonlijke aandacht voorop en leer ik jou om wenkbrauwen te perfectioneren als een professional. Je leert door te doen én te vragen. Daarom gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in de wondere wereld van Brows by The Browdoctor. Inmiddels heb ik mijn browstyling & masterclass in (Zuid-)Amerika afgerond. Ik kan nu dan ook niet wachten om mijn ervaring, kennis en skills met jou te delen.
Want: iedere wenkbrauw verdient een specialist!

 

 

 

 

 

BROWMAPPING & WAXING

Tijdens de Brow mapping cursus leer je alle vaardigheden om een wenkbrauw te kunnen shapen d.m.v browmapping, waxen en afmaken d.m.v highlight. Heb je, je henna en of wax techniek al onder de knie, maar loop je echter alleen aan tegen het browmappen van de wenkbrauwen aan? Deze cursus is geschikt voor beginners en/of gevorderden die hen skills willen upgraden.

Duur: 3 uur inclusief Brow mapping kit + Kelley Baker kit

kosten: €310,00

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

ALLROUND BROW TINTING
Brow tinting is het meest populaire en gekozen behandeling. Tijdens de cursus 'Allround Brow training' leer je alle vaardigheden en diverse technieken voor het perfect modelleren van de wenkbrauwen dmv browmapping, shapen, waxen, verven met wenkbrauw verf en highlighten van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die een wenkbrauwspecialist wil worden.

 

Normal
Duur: 2 dagen (1 dag training & 1 examen dag) 
kosten: €600.- incl. starterskit + Kelley Baker kit
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Intensive

Duur: 3 dagen (2 dagen training & 1 examen dag) 

kosten: €700.- incl. starterskit + Kelley Baker kit

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW


ALLROUND HENNA BROW DESIGNER

Henna is helemaal H-O-T. Tijdens de cursus 'Henna Brow Designer' leer je alle vaardigheden en diverse technieken voor het perfect modelleren van de wenkbrauwen dmv browmapping, shapen, waxen, verven met henna en highlighten van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die een wenkbrauwspecialist wil worden.

 

Normal
Duur
: 2 dagen (1 dag training & 1 examen dag) 
kosten: €700.- incl. starterskit + Kelley Baker kit
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Intensive

Duur: 3 dagen (2 dagen trainging & 1 examen dag) 

kosten: €825.- incl. starterskit + Kelley Baker kit

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

HENNA WORKSHOP (masterclass)

Tijdens de Henna masterclass leer je alle vaardigheden voor het perfectioneren van jouw werk. We bespreken samen waar je tegen aan loop.

Notice; deze cursus is bedoeld voor ervaren browstylisten!

Duur: 3 uur incl. Life Time Support

Kosten: €375.- 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW


Reacties

Tavianty Thorould
24 dagen geleden

Geduld en ervaring!

Ik heb de cursus ALLROUND BROW TINTING gedaan.
Ze nam de tijd om mij eerst de theorie in stappen uit te leggen. Wat wel en wat niet. Tijdens praktijk gaf zij mij een duidelijke uitleg en ging het eerste keer voor doen zodat ik het ook kan zien. Ze gaf mij de ruimte om fouten te maken en ervan te leren. Jen heeft veel ervaring en geduld.
Ik zou haar zeker aanraden als je een cursus wilt volgen.

Get classy by Claudia
4 maanden geleden

Top cursus!
Geen moment spijt van gehad, vanaf eerste cursus zag ik al zoveel verschil in me werk, begeleiding is super, ook na de cursus kan je veel vragen sturen of je werk laten beoordelen. Ze staat zelf ook achter de merken waar ze mee werkt en kent de producten door en door.
Prive cursus is zoiezo al een aanrader ipv groepsles!

Cinn
10 maanden geleden

Ik heb hier onlangs een cursus gevolgd en het was super fijn! Ze is geduldig en neemt goed de tijd voor je. Ook na de cursus helpt ze je nog verder. Zeker een aanrader.

STUDIO iLASH
een jaar geleden

Ik heb bij Jenn de allround brow training gevolgd. De beste keus ever! Jenn heeft veel geduld en heeft me zoveel qua basis geleerd. Ook na de training was ze er voor me. Aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

Reactie plaatsen