• 3RD BEST BROWSTYLIST OF EUROPE 2018🏆
  • 9TH WORLDWIDE CHAMPIONSHIP 2019🏆
  • VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

We are taking eyebrows to the next level. 

 

 

Is het je droom om jouw eigen klanten te helpen aan de perfecte wenkbrauwen door te shapen, stylen en verven? En vind jij, net als ik, dat afgeschreven wenkbrauwen een tweede kans in de maatschappij verdienen? Dan wordt het hoog tijd dat wij kennismaken met elkaar!

Tijdens mijn 1 op 1 trainingen staat persoonlijke aandacht voorop en leer ik jou om wenkbrauwen te perfectioneren als een professional. Je leert door te doen én te vragen. Daarom gaan we samen aan de slag en dompel ik je onder in de wondere wereld van Brows by The Browdoctor. Inmiddels heb ik mijn browstyling & masterclass in (Zuid-)Amerika afgerond. Ik kan nu dan ook niet wachten om mijn ervaring, kennis en skills met jou te delen.
Want: iedere wenkbrauw verdient een specialist!

 

 

 

 

 

Cursus Duur Prijs
Browmapping + waxing + afmaken van de wenkbrauwen 3 uur € 450 incl 21% BTW
Allround brow tinting + browmapping + waxing + afmaken van de wenkbrauwen 1 les dag € 750 incl 21% BTW
Allround henna brows + browmapping + waxing + afmaken van de wenkbrauwen 2 les dagen € 850 incl 21% BTW
Perfectie training vrije keus (let op: deze cursus is bedoeld voor ervaren stylisten) 3 uur € 400 incl 21% BTW
Browlamination (let op deze cursus is bedoeld voor stylisten die al ervaring hebben met waxen + tinten) 3 uur € 395 incl 21% BTW
Five Star Academy (browmapping + waxing + henna + browtinting + browlamination + browrehab) 7 lesdagen €1899 incl 21% BTW

Trained stylists by us

Reacties

Tavianty Thorould
7 maanden geleden

Geduld en ervaring!

Ik heb de cursus ALLROUND BROW TINTING gedaan.
Ze nam de tijd om mij eerst de theorie in stappen uit te leggen. Wat wel en wat niet. Tijdens praktijk gaf zij mij een duidelijke uitleg en ging het eerste keer voor doen zodat ik het ook kan zien. Ze gaf mij de ruimte om fouten te maken en ervan te leren. Jen heeft veel ervaring en geduld.
Ik zou haar zeker aanraden als je een cursus wilt volgen.

Get classy by Claudia
10 maanden geleden

Top cursus!
Geen moment spijt van gehad, vanaf eerste cursus zag ik al zoveel verschil in me werk, begeleiding is super, ook na de cursus kan je veel vragen sturen of je werk laten beoordelen. Ze staat zelf ook achter de merken waar ze mee werkt en kent de producten door en door.
Prive cursus is zoiezo al een aanrader ipv groepsles!

Cinn
een jaar geleden

Ik heb hier onlangs een cursus gevolgd en het was super fijn! Ze is geduldig en neemt goed de tijd voor je. Ook na de cursus helpt ze je nog verder. Zeker een aanrader.

STUDIO iLASH
2 jaar geleden

Ik heb bij Jenn de allround brow training gevolgd. De beste keus ever! Jenn heeft veel geduld en heeft me zoveel qua basis geleerd. Ook na de training was ze er voor me. Aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

Reactie plaatsen